top of page

OVER KARIN

Mijn pad naar persoonlijke groei

Geboren in een prachtig dorpje in Brabant, opgevoed met een Bourgondische inslag, heb ik in mijn leven mezelf op vele manieren ontwikkeld tot de persoon die ik nu ben. Als zelfstandig ondernemer als dirigent en trainer en in dienstverband als coördinator onderwijs en intermediair Cultuurloper. Ik heb een breed pad gevolgd met vele opleidingen tot professional. De laatste jaren heb ik mijn kerntalenten ingezet om een training vakoverstijgend werken voor voortgezet onderwijs te ontwikkelen en daarna is het trainersballetje binnen het cultuurveld gaan rollen. Dat ik daarin mag optrekken in een lerend netwerk vol kennisdeling inspireert mij enorm. Ik ben gelukkig als ik in een echte connectie kom met mensen, in mijn werk maar ook prive.

"De laatste jaren heb ik mijn kerntalenten ingezet om een training vakoverstijgend werken voor voortgezet onderwijs te ontwikkelen en daarna is het trainersballetje binnen het cultuurveld gaan rollen."

Ik woon samen met mijn man Toin, hond Twirre & Guusje en kat Tommie in een heerlijk huis met prachtige bostuin, waarin ik graag mijn handen uitsteek.

bottom of page